از جوش‌ سرسیاه خسته‌ شده‌اید؟ اسید سالیسیلیک را امتحان کنید! - الا اسکین | محصولات پوست و مو

مجله زیبایی اِلا

از جوش‌ سرسیاه خسته‌ شده‌اید؟ اسید سالیسیلیک را امتحان کنید!

از جوش‌ سرسیاه خسته‌ شده‌اید؟ اسید سالیسیلیک را امتحان کنید!

همه‌ی ما تقریبا کم‌وبیش با جوش‌ سرسیاه دست‌وپنجه نرم کرده‌ایم. این جوش‌ها در واقع نوع خفیفی از آکنه هستند که در اثر بسته شدن دهانه خروجی فولیکول‌های مو به وجود می‌آیند و معمولا روی بینی، کمر، سینه، گردن، بازوها و شانه‌ها ظاهر می‌شوند. در حالی که آن‌ها مانند جوش ملتهب و دردناک نیستند، می‌توانند باعث ایجاد زخم و آسیب‌های دیگر به پوست شوند.

تقریبا راه‌های بی‌شماری برای کاهش و رفع این جوش‌ها وجود دارد که با توجه به شدت آن‌ها و نوع پوست‌تان ممکن است اثربخشی داشته باشند. ما در مقاله‌ی «چگونه جوش‌های سرسیاه را درمان کنیم؟ + علت به وجود آمدن آن‌ها» به این موضوع پرداخته‌ایم.

اما امروز قصد داریم شما را با روش دیگری آشنا کنیم. اگر دائماً از جوش‌های سرسیاه و آکنه کلافه می‌شوید و هر روش درمانی ممکن را امتحان کرده‌اید، توصیه‌ای برای شما داریم. شاید اصطلاح اسید سالیسیلیک را شنیده باشید. اسید سالیسیلیک که از پوست درخت بید به دست می‌آید، یک عنصر محبوب در مراقبت از پوست است که به دلیل خواص طراوت‌بخشش شناخته شده است.

در دنیای لایه‌بردارها، اسید سالیسیلیک به ویژه برای درمان آکنه و جوش سرسیاه بسیار مورد علاقه است. تا به حال از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه استفاده کرده‌اید؟ شما را ناامید نمی‌کند!

این ماده‌ی باورنکردنی می‌تواند پوستی شفاف و بدون جوش‌های سرسیاه برای شما به ارمغان بیاورد. با ما همراه باشید تا با نحوه‌ی استفاده از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه و سایر فواید آن برای پوست آشنا شوید.

وقتی از اسید سالیسیلیک روی پوست خود استفاده می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

اسید سالیسیلیک به لطف خواص بی‌نظیری که دارد، می‌تواند بهترین دوست پوست شما باشد و از آکنه گرفته تا چربی اضافی و بسیاری موارد دیگر را درمان کند. علاوه بر استفاده از اسید سالیسیلیک برای جوش‌ سرسیاه و آکنه، می‌توانید از آن برای لایه برداری نیز استفاده کنید. از آن‌جایی که سالیسیلیک اسید یک داروی کراتولیتیک است، به لایه برداری کمک می‌کند. هنگامی که پوست خود را با استفاده از محصولات حاوی اسید سالیسیلیک لایه برداری می‌کنید، از شر سلول‌های مرده پوست نیز خلاص خواهید شد. علاوه بر این، خاصیت ضد باکتریایی آن، باکتری‌های ایجادکننده آکنه و جوش‌های سرسیاه را از بین می‌برد. اسید سالیسیلیک به عنوان یک ماده محلول در روغن به منافذ نفوذ کرده و آن‌ها را نرم می‌کند. همچنین سبوم اضافی را از منافذ پوست پاک می‌کند و در نتیجه چربی صورت را کاهش می‌دهد. خواص ضد التهابی آن التهاب و قرمزی را که معمولاً همراه با آکنه است، کاهش می‌دهد.

چگونه از اسید سالیسیلیک برای جوش‌ سرسیاه استفاده کنیم؟

حالا کاملاً واضح است که سالیسیلیک استانداردی طلایی برای درمان آکنه، جوش‌ سرسیاه و سرسفید است. پس به جای محصولات گوناگون، چرا اسید سالیسلیک را امتحان نمی‌کنید؟ این ماده‌ی موثر می‌تواند به روش‌های مختلف استفاده شود و درمان را تضمین می‌کند. در اینجا نحوه استفاده از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه آورده شده است. نکته‌ی مهم این است که با توجه به شناختی که از پوست‌تان دارید بهترین انتخاب را کنید و برای نتیجه گرفتن تداوم داشته باشید.

توجه داشته باشید که وقتی برای اولین بار استفاده از اسید سالیسیلیک را شروع می‌کنید، ممکن است مقداری پوسته پوسته شدن یا لکه‌های خشک را تجربه کنید. با این حال، این کاملا طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد.

۱- پاک‌کننده‌

برای مراقبت از پوست سه مرحله‌ی مهم وجود دارد: پاکسازی، لایه برداری و رطوبت‌رسانی. در مرحله اول می‌توانید از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه استفاده کنید. با انتخاب یک پاک‌کننده‌ی روزانه حاوی اسید سالیسیلیک، می توانید علاوه بر کثیفی، روغن و آرایش، جوش‌های سرسیاه را نیز از بین ببرید. برای انتخاب یک پاک‌کننده بر پایه‌ی اسید سالیسیلیک، مطمئن شوید که قدرت آن کم است تا پوست‌تان را خشک نکند.

می‌توانید یک بار در روز از آن استفاده کنید. توصیه می‌شود این کار را به شب‌ها اختصاص دهید. قبل از به رخت‌خواب رفتن، صورت خود را به خوبی با پاک‌کننده‌ی حاوی اسید سالیسیلیک بشویید. متخصصان پوست پیشنهاد می‌کنند هفته ای دو بار از این شوینده استفاده کنید و سپس با عادت کردن پوست به آن، دفعات استفاده از آن را افزایش دهید.

۲- لایه بردار

در مقایسه با سایر لایه بردارهای موجود در بازار، لایه بردارهای اسید سالیسیلیک ملایم هستند و لایه‌های پوست را عمیقا لایه برداری و به بازسازی آن کمک می‌کنند. این یک راه عالی برای استفاده از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه است. لایه بردارهای اسید سالیسیلیک که به طور قابل توجهی مؤثر هستند، غلظت قوی‌تری حدود ۳۰ درصد دارند و در صورت استفاده‌ی زیاد می‌توانند به پوست آسیب برسانند. بنابراین، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که هر دو هفته یک بار از آن استفاده کنید و با شروع با دوزهای کم، مقاومت پوست خود را در برابر لایه برداری شیمیایی افزایش دهید. در صورت استفاده صحیح، اسید سالیسیلیک منافذ مسدود شده را تمیز می‌کند و آکنه التهابی و جوش های سرسیاه را آرام می‌کند. علاوه بر این، پس از لایه برداری متوجه پوستی صاف، روشن‌تر و نرم‌تر خواهید شد.

۳- سرم

اگر لایه برداری برای پوست شما قوی است و نمی‌خواهید از پاک‌کننده‌ استفاده کنید، سرم‌ اسید سالیسیلیک یک انتخاب بسیار خوب است. یک بار در روز برای درمان آکنه و جوش‌ سرسیاه استفاده کنید. به مدت چند هفته به طور منظم استفاده کنید تا جوش های سر سیاه از بین بروند. هنگامی که جوش‌های سرسیاه از بین رفتند، به استفاده از اسید سالیسیلیک ادامه دهید تا از مسدود شدن منافذ که در نهایت ممکن است باعث ایجاد جوش‌های سرسیاه شود، جلوگیری کنید. همچنین می‌توانید سرم ترکیبی حاوی آلفا هیدروکسی اسید (AHA) و اسید سالیسیلیک را برای افزایش اثربخشی امتحان کنید.

۴- لکه درمانی

ژل‌های لکه درمانی زیادی در بازار موجود هستند. برای استفاده از اسید سالیسیلیک به عنوان یک درمان لکه‌های سرسیاه، آن را در ناحیه آسیب دیده بمالید تا التهاب، آکنه و جوش‌های سرسیاه را از بین ببرید. درمان‌های لکه برای صورت عالی هستند، اما می توانید از آن‌ها برای درمان آکنه گونه، پیشانی، بینی، خط مو، خط فک و چانه نیز استفاده کنید.

چه مدت طول می‌کشد تا اثرات اسید سالیسیلیک برای جوش‌ سرسیاه مشاهده شود؟

در حالی که اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه عالی است، اما برای مشاهده‌ی نتایج نیاز به زمان دارد. استفاده از اسید سالیسیلیک را حداقل به مدت چهار تا شش هفته ادامه دهید تا اثرات آن را روی پوست ببینید و تصمیم بگیرید که آیا مایل به ادامه‌ی استفاده از آن هستید یا خیر.

آیا استفاده از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه می‌تواند به پوست آسیب برساند؟

به دلیل فواید بسیار زیاد اسید سالیسیلیک برای پوست، ممکن است وسوسه شوید که هر روز از آن استفاده کنید. اما متخصصان پوست به هیچ‌وجه این کار را توصیه نمی‌کنند. از آن‌جایی که این یک لایه بردار شیمیایی است، دو بار در هفته از آن استفاده کنید و سپس آن را در روتین پوستی خود قرار دهید.

استفاده بیش از حد از اسید سالیسیلیک برای جوش‌های سرسیاه می تواند پوست شما را تحریک و خشک کند. برخی از افراد نیز ممکن است قرمزی و خارش پوست را تجربه کنند. به همین دلیل، کسانی که پوست بسیار خشک یا حساس دارند باید به طور کامل از مصرف این ماده اجتناب کنند. همچنین اگر پوست شما آسیب دیده است یا زخم دارد، از مصرف اسید سالیسیلیک خودداری کنید.

نکته دیگری که هنگام استفاده از اسید سالیسیلیک باید مراقب آن بود این است که فقط برای نواحی مستعد آکنه و جوش‌ سرسیاه مناسب است. استفاده از آن در سایر قسمت‌های بدن می‌تواند منجر به مسمومیت با سالیسیلات شود؛ پس مراقب باشید.

اگر در حال استفاده از محصولاتی با رتینول، بنزوئیل پراکسید یا ترتینوئین هستید، از اسید سالیسیلیک با احتیاط استفاده کنید. زیرا این مواد نیز پوست را لایه‌برداری می‌کنند و لایه‌برداری بیش از حد می‌تواند باعث قرمزی و تحریک پوست شود.

کلام آخر

جوش‌های سرسیاه ممکن است کمی آزاردهنده باشند و شما را کلافه کنند. اما می‌توانید با اسید سالیسیلیک به جنگ آن‌ها بروید. در صورت استفاده‌ی صحیح و مرتب قطعا نتیجه خواهید گرفت. توصیه می‌شود با متخصصان پوست نیز مشورت کنید. ناآگاهی از شرایط پوست‌تان و استفاده‌ی خودسر از برخی محصولات می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری به پوست وارد کند.

پوست سالم تاثیر زیادی در زیبایی افراد دارد و مراقبت از آن بسیار حائز اهمیت است. شما می‌توانید با مراجعه به مجله‌ی الا اسکین مطالب مفیدی را در زمینه‌ی مراقبت از پوست و مو مطالعه کنید. همچنین توصیه می‌کنیم از پیج اینستاگرام ما نیز دیدن کنید. علاوه بر پست‌ها و مطالب بسیار کاربردی، می‌توانید سوالات و مشکلات پوستی خود را با ما در میان بگذارید و از مشاوره‌ی رایگان ادمین‌ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار موبایل
منوی اصلی x
X